Hyskin Dermatology

Hyskin Dermatology

The wood panels and ambient lighting are intended to make visitors feel more at ease at this dermatology clinic. We used timber to add a sense of lightness and comfort to the otherwise mechanical and hygienic environment. The 400sq.m space features of wood boards that conceal storage units and service areas. The use of natural materials and open-plan layout were essential to creating a feeling of ease and comfort.

The treatment rooms are opposite to the reception desk, while the waiting area is an open space with large windows. This was a holistic approach by our studio including the Architectural design and Branding Personality.

Location:

Xanthi, Greece

Area:

400m2

Photos:

MoreThanClick

The wood panels and ambient lighting are intended to make visitors feel more at ease at this dermatology clinic. We used timber to add a sense of lightness and comfort to the otherwise mechanical and hygienic environment. The 400sq.m space features of wood boards that conceal storage units and service areas. The use of natural materials and open-plan layout were essential to creating a feeling of ease and comfort.

The treatment rooms are opposite to the reception desk, while the waiting area is an open space with large windows. This was a holistic approach by our studio including the Architectural design and Branding Personality.

Area:

400m2

Location:

Xanthi, Greece

Photos:

MoreThanClick